Trött & mätt

Det ända jag tänker göra dagarna fram till förlossningen är vila och gå, vill vara utvilad och ha tränat upp flåset….måste ju ha ork till dagen med stort D. Jag ställer mig inte in på att göra mycket mer på dagarna för jag har så lätt att hitta på en massa måsten. Då sliter jag ut mig själv och slutar dagen med bäcken smärtor.

Så idag har jag gjort just det… Sovit och gått 🙂 Klev upp vid 7-tiden och tog Axel, åt en lång frukost…mys… sen körde jag Axel till dagis. Vid 10.30 låg jag sovande på soffan, helt utslagen… Vakna av klockan vid 14-tiden. Efter det ha jag laga mat och varit på föräldrasamtal på Axels dagis. De var mycket positivt, han är en glad och snäll kille 😀 STOLTA FÖRÄLDRAR!

Jag provade en ny maträtt som jag aldrig gjort tidigare… mycket gott, men man måste gilla Pesto för att gilla den rätten.

(Jag har just sett sveriges mästerkock, Per Moberg skulle nog säga att jag har en väldigt grisig tallrik 😛 )

Måste lägga upp en bild på mina Tobleronemuffins också….

Alla som har fått en har tagit två, jag ser det som ett bra betyg 😛

Nu ikväll har jag och Mattias satt upp hatthyllor i hallen (eller jag sa väl mest hur jag ville ha det så satte han upp dom), super bra blev det.

Tack Mattias

Hoppas alla har haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Favorit Recepten, Huset, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trött & mätt

  1. eriika skriver:

    hahah ja karlarna är ju en speciell sort för sej.. och klart som fan att dom också måste lida lite när vi gör ”allt jobb” ;P och att gå upp några skengravid-kilon räknas INTE som att lida haha. inte tillräckligt iaf 😉

Kommentera