Nu är hon här

Den 17 April kl.07:48 kom våran prinsessa. 47 cm lång & 3010 gram. Hon är helt perfekt!

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Familjen, Graviditet nr 2. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Nu är hon här

 1. eriika skriver:

  GRATTIS till er allihopa! hoppas det gick bra 🙂

 2. Tonie skriver:

  Grattis från Sverige! kom och hälsa på oss snart broe!!!
  saknar dig jätte mycket!

 3. Carina Johansson skriver:

  Många grattiskramar till er båda till er lilla ljuvliga dotter
  Carina,Henrik &Marcus

 4. Rickard skriver:

  Grattis till tillskottet! 🙂

 5. tina skriver:

  Stort grattis till er, hoppas att allt gick bra. 😀

 6. Eva skriver:

  Grattis till er! Synd ni bor så långt bort annars hade jag kikat in och grattat er 🙂 skulle köra vilse genom sverige som de är nu 😛
  Stor grattis och hoppas de gick bra 🙂

 7. Hulda skriver:

  OJ Grattis! Hur tidigt kom hon? Min lilla prinsessa tittade ut den 2 april var beräknad till den 9 april så v 38+6 kom hon. Du får gärna skriva och berätta om förlossningen. Min gick snabbt på 4,5 från att vattnet gick och totalt 3 h från det att jag fick allra första värken. Sambon hann inte hem 🙁

  • Sara Agdahl skriver:

   Tack,hon kom vecka 37:) Grattis till er också. Riktigt roligt att läsa din förlossningsberättelse. Jag ska ta och skriva min förlossningsberättelse så småningom… klarar inte av att sätta mig ner och tänka igenom allt just nu… Allt gick fint, jag hade en fantastisk förlossning…men som du vet så är det så många starka känslor vid en födsel. Riktigt tråkigt att höra att din sambo inte kunde vara där. själv är jag så tacksam att Conny var med mig, jag hade aldrig fixat det så bra som jag gjorde utan han. Så himla söt Linnea är, hoppas på att få se fler bilder på henne 🙂

Kommentera