Tjollahopp!

Vi har haft strålande sol idag, varit hemma största delen av dagen… så pappa och Axel var ute och körde traktor på gården 🙂

Vid 16-tiden åkte jag och barnen förbi hos Nadja och Tobias. Så roligt att se dom, länge sedan sist. Vi blev bjuden på mat och barnen sprang och kolla på fiskarna dom har i en damm på gården. Så spännande. Vi stannade tills det var säng dags för Axel. Tiden bara flög iväg… Tack för ett trevligt besök!

Igår var vi i farten… då var vi hela familjen på byttes marknad på klöfta. Det var så sjukt bra där. Det var så att man kunde lämna in saker som man ville sälja (bara barn saker) så sålde som det åt en… de var många som hade lämnat in saker. Det var mycke folk, mycke saker, bra priser, många fynd och stora lokaler. Det var så mycket folk att det tog ca 1 och en halv timme att bara ta sig fram till kassan och komma sig ut… då var det 6 kassor bara vid utgången där vi stod. Som ni kan se på bilderna (över) så köpte vi lite kläder till Alva, Axel fick sitt första tv-spel ( Nalle phu), ett spel som är favoriten bland barnen på dagiset jag har jobbat på… sen köpte även ett gäng byxor till Axel.

Vi fick ett paket på posten igår, det var från Faster Carina (barnas faster)… hon hade skickat den här super fina klänningen till Alva och den blå tröjan Axel har på sig på översta bilden. + en till vit klänning och ett par fräsiga sverige shorts. Tusen tack Carina!

Alva har gjort det hon gör bäst idag… sovit 😛

Nu ska jag göra som våran prins och prinsessa… Jag ska sova. Får skriva mer imorgon… börjar bli väldigt trött… Hoppas alla har haft en fin dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Familjen, Hemma, Loppis. Bokmärk permalänken.

Kommentera