Gamle Hvam & Jessie J

Igår hade jag en jätte bra dag!

Efter frukost tog jag och Axel traktorn och körde upp till lekparken medans Conny och Alva låg och drog sig.

När vi kom tillbaka åt vi lunch tillsammans och sedan packade vi in oss i bilen och körde till Gamle Hvam.

Där är det ett hembyggds museum och utanför är det en 4-H gård med får, getter,höns, kaniner & grisar. Conny blev kompis med grisen (han bjöd till och med bort vattnet för han tyckte att det såg ut som att han hade det så varmt 😛 )och Axel sprang och sa Hejdå till Alla djur. Det fanns även en lekplats och trakorer för barn, Axel skulle prova alla som fanns. Sen blev han sittande i sandlådan. Det var verkligen super trevligt där.

När vi kom hem gick Axel och vila en stund, jag satte mig då och läste en bok som jag fastnade i, ”Så Dumt av Mia Törnblom”.

Vid middags tid dök Kamilla förbi, hon skulle på maskerad och jag skulle hjälpa henne att fixa sig. Conny kom med ett riktigt bra förslag att hon kunde vara Jessie J, eftersom hon liknar lite på henne,så blev det. Hon blev riktigt snygg… som ni kan se 😉

Hoppas alla har haft en fin helg.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder, Familjen, Insperation, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

Kommentera