Storstädning inför fin besök

Igår STOR STÄDADE jag och Conny. Vi ska få besök imorgon av Laila /svärmor/mamma/farmor 😀 så då måste det ju vara rent. Ser verkligen fram emot att hon ska komma.

Idag har jag fortsatt och städat… har även hittat på att möblera om… eller jag kom på att jag skulle flytta upp min mac-dator + bordet den står på till hallen uppe ,där det sedan tidigare stått en komode. Det jag glömde att göra innan vi konkade upp den för trappen var att mäta om den skulle passa, vilket den inte gjorde… haha… så nu stårt skrivbordet i mitten av gången, kanske inte mitt smartaste inrednings idé, men det får se ut så tills vidare. Nu kan jag iallafall använda datorn som jag knappt använt, eftersom att jag har mest tid att sitta vid den då Axel sover, och det är ingen bra idé att ta med Alva in dit då, hon skulle väcka Axel.

men men… de funkar att ha så här tills vidare…

Axel fick ett brev i posten idag 🙂 det var från hans gudmor Jessica. Han blev väldigt glad då det var ett brev till han, ännu gladare blev han när han fick sätta upp gratulationskortet han fick på kylskået… haha… gullunge.

Som ni kan se på bilden har vi flyttat in Axels hus i vardagsrummet, han älskar det, han leker där hela tiden. 🙂

Just det, jag måste berätta om vad han gjorde för något igår… det var svårt att hålla sig för skratt. Han dansade runt i köket… som han brukar. Samtidigt så skrek han av glädje. Jag sa då åt han att dämpa sig ”- Axel,innestämma.” Då sänker han rösten och ”skriker” tyst…eller snarare viskar orden han skrek. Haha…

Nä nu måste jag komma mig i säng, det blir en trevlig dag imorgon.

Hoppas alla har haft en bra dag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Axel, Bilder. Bokmärk permalänken.

Kommentera