Tapaskväll på Auli

I tordags var Axel hemma från dagis, vi hade fin besök av Kamilla och Maj-Tilla, som vi har längtat att dom skulle komma. Axel och Maj-Tilla lekte så fint tillsammans både ute och inne. Samtidigt stod jag och tog ut håret på Kamilla. Jag satte in hair extensions på henne i November (tror jag det var) och dom har suttit så bra att nu när dom hade växt ner så långt ville hon ha ut dom, sen var det inte så lätt att borsta det längre. Hon hade själv suttit och slitit för att få ut dom, hon trodde att hon skulle måsta klippa bort dom… men inte då! Jag tog olja och en tång och då lossna dom, lätt som en plätt.

 

Tapas-kvæll

Fredag kväll var det party med mammorna på dagiset. Vi blev väl totalt ca 16 st mammor. Mycket trevligt, tack till Jenny (som vi var hos) och alla som var där för en lyckad kväll:)

Det var tapas kväll så alla hade med sig en liten rätt. Jag hade med mig getost, pinjetjärnor, ruccola och honung inlindade i lufttorkad skinka, en succé, riktigt goda. Det var massa gott där, bla så åt jag dom godaste räkorna jag någonsin ätit. Färska räkor kokade i chili, vitlök och salt… MUMS!

Dagen efter fick jag sovmorgon, tack älskling. Jag behövde det. När jag hade vaknat till gick jag och barna ut i solen. En härlig dag 🙂

sol-sol-sol

Idag har vi varit på två loppisar, en i lörenfallet och en i  blaker. Conny var den som fyndade idag, han hittade en cykel till Axel för 30 kr. Axel var helnöjd. Jag tycker den va super frän.

Rostig-cykel

Nu blir det sängen för mig. Hoppas alla har haft en fin helg.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Loppis, Mamma maffia. Bokmärk permalänken.

Kommentera