Lillabo

Syskon

 

Lördag

Idag var hela familjen en sväng till fetsund på loppis. Vi var egentligen inte på jakt efter något speciellt idag men bara att få komma ut en sväng, se lite folk och gå runt och kika, så tog vi oss en tur,trevligt trevligt. Vi hittade ett dockhus från Ikea med möbler och dockor till barnen. Så nu har jag ett lite projekt att möblera det med tapeter och grejer, det blir kul. Både Axel och Alva tyckte att det var jätte roligt att leka med det. Axel är så inne i ”Brand man Sam” (ett norskt barnprogram om en brandman), så det passar ju hur bra som helst, nu kan han leka att det brinner där.

Ikea lillabo

Hoppas alla har haft en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Loppis. Bokmärk permalänken.

Kommentera