Andra delen av en händelserik sommar

Lääääääääänge sedan jag skrev nu… men jag tror att jag har hittat tillbaka till bloggen nu. Det är ju trotts allt höst och då sitter man mer inne 😛

 

Jag börjar där jag slutade och berättar om min 2 semester vecka… länge sen.. men den korta versonen.

2-semster-veckan

Andra veckan på semestern efter en vecka i Sverige så var vi hemma. Vi passade på att bada och hälsa på djuren på Gamle hvam och umgicks med vänner. När helgen kom så packade jag och Kamilla oss in i bilen och åkte till Malung dansbandvecka.

Malung-dansbandsvecka

Efter att ha hittat tillbaka till dansen i sommar blev det en succé i Malung. Dansade till kl. 03.00 på natten, lärde mig massor och känner fortfarande rytmen i kroppen. Det blev lyx camping för mig och Kamilla som sov i bilen. Skugga av husbussen som vi parkerade bredvid och överdrag så vi inte vakna av morgonsolen. Perfekt. Kamilla som jag hade lärt upp en timme innan vi åkte tyckte väl inte att det var lika underhållande som jag eftersom att karlarna mest juckade mot henne. Kan förstå dom, hon var skit snygg 😉

När jag kom hem efter att ha varit i Umeå så möttes jag av en ny veranda. Conny och Mattias hade snickrat. Så under andra semster veckan gjorde vi klart med målning.

Efter någon vecka på jobb var det dags för Fagprøve/Gesällprov. Nervös är att vara underdriven. På min födelsedag åkte jag in till Oslo och hämtade provet som sedan skulle analyseras, planeras och inhandla varor.

Efter många timmars arbete, fantastisk hjälp av Kamilla som hjälpte mig med barn m.m. Goda råd från från en vän och en tidigare lärare så var jag så klar jag kunde bli inför provet.

Var oerhört nervös, men vem var inte det.

När jag var klar var jag nöjd, men trodde aldrig att jag skulle klara det.

När lärarna sa att jag hade klarat det, då sprutade tårarna. Kan inte förklara den glädjen. Många har sagt att jag är duktig på vad jag gör, men att få det skriftligt. Oerhört skön känsla.

Fagprøve

 

Ja, det var den sommaren.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Bilder, Familjen, Vänner och bekanta. Bokmärk permalänken.

Kommentera