Dans i Hamar

I torsdags åkte jag och barnen upp till Elverum och hälsa på Kamilla och Maj-Tilla. Där uppe har vi varit hela helgen, super trevligt. Barnen har lekt massor och kost sig.

Kamilla-och-barnen

 Alla på en gång!

M-T-kamilla-o-Alva

Vi var på en långpromenad till en lekplats, men det var kallt så det var vinterkläder på.

Kamilla fick en väldigt god nyhet då jag var där. Hon fick huset som hon ville ha och ska få flytta in där idag. Är otroligt stolt över henne (DIG)som klarar allt helt själv. Hon gör det väldigt bra! Det är ett super fint hus hon har köpt, har bara sett det på bild än, men snart få jag se det i verkligheten, glädjer mig.

Jag åkte även upp för att dansa i helgen, foxtrott och bugg. Det var dans-weekend på Rica hotell med Glade danse venner, fredag och lördag. I torsdags var det dans på høyvang, så jag åkte dit och dansa som uppvärming inför helgen. Det blev mycket dans den veckan 😛 Det var väldigt bra på Rica hotel, bra band och lagomt mycket folk.

YouTube Preview Image

Spolar ni fram i videon till 4:29 så ser ni mig dansa 😛

Jag dansa så jag fick skavsår och tappa rösten. Så det är bra att familjen förstår teckenspråk 🙂 Axel va är så söt, han sa : -Mamma jag tror att du har tappat rösten för att du pratar för mycket.

Sen om han inte förstår vad jag försöker säga så pressar jag fram en viskning, då viskar han tillbaka… så lågt att det inte går att höra. 🙂  Det fina med att ha tappat rösten är att barnen blir inte lika högljuda och vill dom något så kommer dom till en, för dom vet att annars får dom inget svar.

Hoppas alla har haft en lika strålande bra helg som jag.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bilder, Vänner och bekanta, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera