Godmorgon, får se vad denna dag bjuder på

I förrgår morse när jag kollade mig i spegeln, just efter att jag vaknat, så hade jag satt på mig både linne och tröja ut och in, bak och fram, med linnet utanpå tröjan (skulle ha det tvärt om). Hur lyckas man?! Jag var väldigt trött.

Godmorgon

Igår morse vakna jag med en känsla av att ha en nål rakt i ögat, när jag blinkade gjorde det ont och rann. Kunde nästan inte se på höger öga. Så det blev en tur till doktorn som skrev ut ögondroppar och salva. Det känns bättre idag.

Undra vad denna morgon skall bjuda på 😛

Nu är vi på väg till Rikshospitalet på kontroll på Ci-enheten, kolla Alvas Ci. Vi tar ska ta tåget och Alva glädjer sig 🙂

Ha en fin dag!

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardags liv. Bokmärk permalänken.

Kommentera