Jag och telefoner…

Jag borde kanske byta karriär till att jobba med kvalitetskontroll av telefoner eller täckena en drulle försäkring.

mobil i toan

Igår så tappa telefonen i toan. Jag skriker rakt ut -NEEEEEJ! och dyker ner med handen i det tack och lov spolade vattnet i toan och tar upp telefonen. Ropar där efter

-Conny, är min telefon vatten tätt??!!

-Nej, det är den inte.

-Skit också!!!

Efter råd av Conny så tar jag isär telefonen och torkar upp den på kaminen under natten.

Telefonen klarade sig 🙂 Det finns dock en risk att den har fått några defekter…ex imorse när jag skulle stänga av larmet gick det inte… fick stänga av telefonen och starta om den… får se hur den kommer att fungera i framtiden.

Hittills har jag; dränkt en telefon i bröst mjölk, tappat en smart telefon i stengolv och nu tappat en telefon i toan + alla 100 ställen jag har tappat ner den i baken men det inte har hänt så mycket.

Minns att en gammal kompis (Andre´P) hade som välkomst text på sin gammtelefon en beskrivning att hans telefon var fylle-säker, jag gick på det då. Hade önskat att jag hade haft en fylle-säker telefon nu 🙂 (nej, jag har inte varit på fyllan när jag har tagit död på mina telefoner)

För trött för att skriva vidare… åter kommer senare.

Ha en fin dag

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardags liv. Bokmärk permalänken.

Kommentera