Så tider

Alla är ledig, det är pingst. För att vara helt ärlig så vet jag inte ens vad vi firar då, men man är ledig, så jag klagar inte.

Gladioler

 

Hela helgen har jag legat sjuk, förkyld,den drygaste förkylningen någonsin. Längtar tills jag blir frisk och får tillbaka orken att göra något.

Ber till gudarna att barnen slipper detta.

Conny har redan varit drabbad, låg sjuk i en månad, stackarn.

I det sista har jag jobbat mycket. För att sedan bli sjuk och så pingst. Den här veckan kommer bara att bestå av tre jobb dagar, för sen ska hela familjen till Ål en vecka. Lääängtar, det blir väldigt spännande att se vad den veckan kommer att bjuda på.

Tills nu…

Jag har satt ganska mycket fröer i år, hoppas att jag ska få dom att överleva, jag brukar ha en tendens att glömma bort dom, men det ser lovande ut i år. Jag har satt bla Gladioler (som ni ser på bilden ovan), Krasse, Tagetes, Dahlia och Tistel.

Krasse

Nyligen här i Norge firade vi 17 Mai. Barnens dag! Glass, pölser och gå i tåg. Det var precis vad vi gjorde den dagen, åt glass, korv och gick i 17 Maj-tåg.

Glad-17e-maj-1

Tyvärr var det regn

alva--regn

Förra veckan var jag och Axel på sjukhuset och kollade hörsel. Vi har upplevt att han inte hör så bra igen. Så vi kollade upp det. Det visade sig att han hörde bättre på det ena än det andra, pga av vax på ena röret som blev satt in för ca 1 år sedan. Vi ska snart tillbaka, då blir de en rönken på svaget för att se så att inte mandlarna är för stora och örondroppar som ska lösa upp.

Den dagen han vi med att gå till frisören också, så Axel fick klippa sig.

Frillan

 Våran cooling

Det får bli allt för denna gången.

Hoppas alla har haft en fin pingst.

Puss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Alva, Axel, Balkongen, Bilder, Familjen, Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera