Statistiken

Comments Posted By Carolina

Displaying 1 To 8 Of 8 Comments

Klippa chihuahua klor

Jaa de e skit bra, hon sa de att då kan vi liksom vara varandras hundvakter 🙂
Men hur är det med de med allergi? Har hört typ överallt att man tål dom korthåriga, stämmer de?
Jag sa att jag vill ha en korthårig hane helst men att man vet ju aldrig, att jag kanske ändrar mig å så. För de e ju den som jag fastnar för som jag vill ha, därför vill jag inte hänga upp mig på bara den kenneln.
Blocket vet jag inte, kan man lita på blocket? Känns typ oseriöst..
Sen hade jag helst velat köpa från någon som bor ganska nära göteborg.. vet inte varför riktigt men de känns bra 😛
Jaa jag ska verkligen försöka sätta igång med bloggen igen om någon månad eller 2.. eller kanske tidigare 🙂 Kolla gärna in då 😛

Och säg jätte gärna till om du vet någon som ska sälja. Var köpte du Donna?
Kram

» Posted By Carolina On 17 mars, 2011 @ 22:02

Juste, jag hade en blogg http://www.nattstad.se/caarolina

Men just nu har jag inte haft någon blogglust alls på länge.. tänkte nog börja igen när jag fått en den lille 🙂
Vet du någon annan som har chihuahua valpar eller snart skall få? Öppen för förslag fortfarande med tanke på att de inte e helt 100 än. ’
Kram

» Posted By Carolina On 17 mars, 2011 @ 18:56

Jaa okej. Nej de låter i löjligt bara gulligt 🙂
Jag jobbar på ett gruppboende för funktionshindrande. Men jag är bara vikarie, så ibland kan jag jobba varje dag och som nu har jag varit ledig i 2 veckor.. väldigt olika.
Jag tänkte kolla om jag kanske nån gång kunde ta med vovven till jobbet, som nu i sommar e jag heltidsvikarie och då e de nästan bara vikarier så de skulle nog gå bra 🙂 Både min mamma och pappa jobbar heltid (dagtid). Men jag har en moster som jobbar kväller och hennes kompis har 2 chihuahuor, pratade med den kvinnan idag och hon sa att vi hade kunnat göra så att vi hjälps åt och så där, låter helt gött!
Hon som jag antagligen skall köpa vovven av vill ha 17 000 kr, är de ett bra pris?
Tack så mkt för alla tips, guld värda 🙂

» Posted By Carolina On 17 mars, 2011 @ 18:54

Tack för tipset 🙂
Jag hade faktiskt en kanin i över 6 år och klippte hennes klor utan problem, bara la henne på rygg på mina ben å bara klippte. Alla hundägare i området skratta alltid och sa att så som hon betedde sig hade jag gjort henne till en hund (inte bara med klorna då) utan massa grejer. Så jag känner mig faktiskt väldigt säker å så 🙂 Men tack för tips de e alltid lika uppskattat.
Det jag e mest osäker över är, det är ju jag ska göra när jag ska iväg å jobba å så.. om man kan lämna bort den lille i några timmar i början å så. Till mamma å pappa (som jag bor med) eller typ min moster eller pojkvän. Vad tror du?

» Posted By Carolina On 16 mars, 2011 @ 19:39

En till sak. Det är en korthårig hane så om du har några namnförslag så skriv gärna de 🙂 Jag funderar på Lio..

» Posted By Carolina On 15 mars, 2011 @ 18:00

Okej tack för svaren 🙂 Jag sover jävligt vilt så skall nog försöka få den att sova i sin egna säng, för lillens bästa 🙂

» Posted By Carolina On 15 mars, 2011 @ 17:57

Ja man ska ju inte tro på mycket som ”Kissie” skriver. Och jag är absolut absolut inte hennes försvarsadvokat, men jag själv tycker de e störande när folk tror på hennes snack.

Nee asså jag läser inte heller hennes brors blogg. Men när jag såg det med hennes hund så kollade jag skvallerbloggarna, dom tar alltid upp sånnt. Och då såg jag där att han hade skrivt, vilket han har gjort ofta och förklarat att liksom ”du dricker alexandra med er igen” å så.

Ja jag längtar skit mycket verkligen. Nej jag själv har aldrig haft hund, jag har haft andra djur men inte hund. Men mamma och pappa är uppvuxen med hundar och nästan alla i släkten har en eller fler och också många många andra djur.

Jag har läst väldigt, väldigt mycket om chihuahuorna. Både böcker och på nätet å så. Känner att jag absolut skulle klara av de. Men har ni Donna i sängen? Tänkte på hur de går med eran son å så. Dom är ju så små, speciellt när man får dom… känns som man ska skada dom.( Jag sover ”vilt”) 🙂

» Posted By Carolina On 15 mars, 2011 @ 16:17

Men asså skojar du med mig? Klart hon bara drev. De kanske var första gången du läste hennes blogg… för så gör hon hela tiden. hon tar hand om sin lilla vovve. Hon målade inte naglarna på den lille eller lät dom vara så långa. stod till och med i hennes brors blogg (peter08). Hon driver bara med folk så.

Jätte söt chihuahua du har. Jag får hem min lille i maj. Hur går de med en sånn liten och en bebis?

» Posted By Carolina On 14 mars, 2011 @ 19:33

«« Back To Stats Page

2 kommentarer till Statistiken

  1. Marie Danielsson skriver:

    Vill bara gratta dig eller Er kanske man ska säga. Han var jätte fin. Lycka till med det nya lilla livet.

    Hälsningar

    Marie och Rolf

Kommentera