Statistiken

Comments Posted By Jenny

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Skenet bedrar

Hahaha så låter det här hemma också… ALLA leksaker ska Melvin ha, Linnéa får inte någon, inte ens sina egna… och de slåss och bits… jisses vilket liv här är ibland (oftast).

» Posted By Jenny On 11 juni, 2013 @ 10:29

Uggleväska

Så söta! Här kör vi grodväskor eller som Melvin säger….apapa (tror eg han säger hoppa hoppa men det låter som apa) han är envis när man rättar honom och säger groda… då får man bara till svar : Nähä apa apa. Som sagt vi kör bhg-väskor med grodor på, Melvin en svart med gröna grodor och Linnéa en exakt lika dan men rosa med gröna grodor, från Pick&Pack. Hur söta som helst!

» Posted By Jenny On 13 maj, 2013 @ 21:23

John blund har glömt mitt barn

Jag har en blogg som heter. Humlans pyssel. http://humlanspyssel.blogspot.no/
Katten kommer att komma upp där så fort den är klar. Jag har bara en liten ynka tråd kvar att fästa sedan är den färdig 🙂 Men orkar inte nu… Du kan gärna adda mig på FB om du vill, vi bor ju båda i Norge, tyvärr är det en liten bit mellan oss. Jag i Sandvika och du i Jessheim om jag inte har förstått fel. Jenny Christensson kan du söka efter på FB. 🙂

» Posted By Jenny On 9 maj, 2013 @ 23:04

Bara mamma som gäller… dag som natt. Och jag är fortsatt hemma med henne. Börjar bhg till hösten…. hur nu det ska gå. :-/Läkaren på 1-årskontrollen varnade oss för att vi nog fick räkna med en lite längre inköring på henne än vad vi hade med sonen. öronbetennelsen är förhoppningsvis på väg att läka ut eller vad man säger, men feber har hon fortsatt… Nu sover hon dock gott på balkongen i vagnen… hoppas på ett par timmar till så jag kan virka på hjärtekatten jag gör 🙂

» Posted By Jenny On 8 maj, 2013 @ 11:28

Känner igen mig, min dotter är ungefär lika gammal som din. Tror kanske en månad äldre. Linnéa vägrar somna i sin säng. Jag måste ligga bredvid henne så mina kvällar blir ganska korta. Hon ska ligga kloss in på mig och när hon väl har somnat flyttar jag också över henne i hennes säng. På kvällen funkar det ganska bra men på dagen sover hon max 30 i sin säng, sedan vill hon sova i min famn…. (mycket man får gjort då liksom?!). På nätterna kommer hon såklart över till mig och ska då återigen ligga nästan på mig, men minst en hand i ansiktet på mig…. mammig ellr vad? Idag var vi på försenad 1-års kontroll (var i Sverige när hon fyllde 1 år) och det visade sig att Lillan hade öronbetennelse, stackars liten… antagligen därför som hon har illvrålat så fort jag har lagt ner henne i sängen. Lycka till med so(ö)vningen 🙂 Och ha det så kul på teckenspråkskursen, SPÄNNANDE!

» Posted By Jenny On 7 maj, 2013 @ 13:29

«« Back To Stats Page

2 kommentarer till Statistiken

  1. Marie Danielsson skriver:

    Vill bara gratta dig eller Er kanske man ska säga. Han var jätte fin. Lycka till med det nya lilla livet.

    Hälsningar

    Marie och Rolf

Kommentera